fietsleasing


Nu de populariteit van de bedrijfsfiets snel toeneemt, zijn ook de mogelijkheden om een bedrijfsfiets aan te bieden uitgebreid. Naast het aankopen kan een bedrijfsfiets ook in een leasingformule gehuurd worden. Hiervoor werken we samen met onze partners, KBC Autolease, Team Cyclis,O2O en B2Bike

Dankzij deze leaseformules kan een bedrijfsfiets gehuurd worden op maandelijkse basis (meestal voor een termijn van 36 of 48 maanden) waardoor de kosten gespreid worden. Bovendien omvatten deze leaseformules ook een omnium verzekering (schade en diefstal, pechverhelping en een onderhoudsplan voor de bedrijfsfiets. Naast de fiets zelf kan er ook gekozen worden voor accessoires zoals bijvoorbeeld fietstassen, een extra slot of een fietshelm. Op die manier wordt de bedrijfsfiets optimaal ingezet voor uw medewerkers.

Als u via één van onze leasepartners een samenwerking met ons aangaat zorgen wij er uiteraard voor dat u en uw werknemers van A tot Z begeleid worden, zowel bij het kiezen van een gepaste fiets als bij onderhoud en herstellingen door één van onze ervaren techniekers.

Geïnteresseerd in een bedrijfsfiets of leasefiets?

Wij helpen u graag verder om de juiste fiets te kiezen en u te begeleiden in het leaseproces

Kom gerust eens een kijkje nemen in de winkel, of contacteer ons op info@fietsenjoost.be