Stadsfietsen

Ideaal voor korte ritten in de stad of fietstochten op vaste ondergrond. Deze fietsen bieden een groot comfort en zijn gemakkelijk in onderhoud en voorzien van alle noden om zowel bij daglicht als in het donker veilig te fietsen.

 

Elektrische fietsen

Elektrische fietsen zijn vooral geschikt voor langer  fietsplezier bij recreatieve tochtjes of  voor woon-werkverkeer.
Er zijn fietsen met een maximum snelheid van 25 km/h maar u kunt ook kiezen voor een high speed E-bike met een snelheid tot 45 km/h.
We werken vooral met de topsystemen van Bosch en Steps.

Bereken via deze link uw autonomie!

 
 

Racefietsen

Zowel voor mannen als voor vrouwen, voor gevorderde fietsers als voor beginners vindt u bij Fietsen Joost de juiste racefiets. Wij geven advies bij uw keuze. Carbon of aluminium, welke groep, hoe schakelen ... En ook uw budget speelt natuurlijk een rol. U vindt bij ons een ruim aanbod, voor iedere fietsen de juiste fiets!

 

Mountainbike

Net als bij een stadsfiets, elektrische fiets of koersfiets zijn er ook bij de aankoop van een mountainbike veel keuzes te maken. Afhankelijk van het gebruik kan u kiezen tussen een vaste of verende frame, wielen of banden, stijve of verende voorvork, remmen, transmissie ... de mogelijkheden zijn heel uitgebreid. Met onze jaren ervaring kunnen wij u begeleiden en helpen in het maken van de juiste keuze voor jaren fietsplezier.

 

Kinderfiets

Bij het kiezen van een kinderfiets primeert de veiligheid. Daarom werken wij voor kinderfietsen alleen met gerenommeerde merken die veiligheid hoog in het vaandel dragen.

 

Plooi- en minifietsen

Plooi- en minifietsen zijn ideaal om mee te nemen, in de wagen, op de trein... Ze nemen niet veel plaats maar zijn toch kwalitatief en geven alle comfort een gewone fiets. U vindt ze bij Fietsen Joost van verschillende merken, al dan niet elektrisch.


Sport- en fitnessfietsen

Meer info volgt